A következő recept nemcsak nagyon mutatós, de nagyon egyszerűen el is készíthető! A vendégeinknek, családunknak persze nem kell elmesélnünk, hogy hipp-hopp megvan ez a remek, könnyű, csábító finomság, hagyjuk, hálálkodjanak csak, amiért ennyit dolgoztunk Értük! A titkot pedig tartsuk meg magunknak:).
Hozzávalók 3 tortácskához:
Hozzávalók 3 tortácskához:
- készen vásárolt piskótalapok (én csokisat és simát használtam, de elkészíthetjük a piskótát mi magunk is, de akkor már időigényesebb a dolog...)
- 15 szem eper
- 2 evőkanál mascarpone
- natúr joghurt (2dl)
A piskótalapokból egy bögre, pohár vagy egyéb kiszúró segítségével 5cm átmérőjű karikákat szaggatunk, a 3 tortához 6 db-ot.
Az eperből és a natúr joghurtból epres joghurtot készítünk az alábbiak szerint. Az így elkészült joghurtot összekeverjük a mascarponéval és nyomózsákba töltjük.
A piskótalapra a nyomózsákból krémet adagolunk, majd a megtisztított epret negyedekbe vágva bele állítjuk a krémbe. Erre helyezzük a másik tortalapot, nyomunk rá még egy kis krémet és díszítjük egy félbevágott eperrel.
Én nagyon szeretem az ilyen egyszerű és könnyű, nem fullasztóan krémes desszerteket.
Én nagyon szeretem az ilyen egyszerű és könnyű, nem fullasztóan krémes desszerteket.
jól néznek ki és biztos finomak is :)
VálaszTörlés